Jack Weijkamp en Lucy Legeland | Firma Weijland

zaterdag 27 mei 2017

De Moezeköttel ontvangt Firma Weijland

Vanavond spelen we in de prachtige Moezeköttel. We worden mooi aangekondigd! Van harte uitgenodigd om langs te fietsen. 20:00 uur.


De Moezeköttel ontvangt Firma Weijland 

zaterdag 27 mei 20:00 uur 

MEGCHELEN - De gerestaureerde noodwoning‚ de Moezeköttel, op de hoek Asbroek / Nieuweweg tussen Megchelen en buurtschap de Wals, is op op zaterdag 27 mei a.s. het decor voor een voorstelling van Firma Weijland, muziektheater onder de titel ‚Karavaan der Walsen’.
Het is een ruime verbeelding van het thema dat er in een dorpje in de Achterhoek nog één bewoner over is; hij nodigt vroegere bewoners uit om nog eens naar het dorp te komen.
De net afgetreden dichter des Achterhoeks, in feite het duo Jack Weijkamp en Lucy Legeland, presenteert dan ook hun nieuwe gedichtenbundel en de novelle ‘Walsen’.
Als Firma Weijland ondersteund door hun fenomenale begeleidingssectie, maken ze van het geheel weer een buitengewoon boeiende belevenis.
Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.00 uur. De voorstelling met verhaal en muziek duurt ca. één uur. De entree is vrij; er wordt een vrije bijdrage gevraagd na afloop.
Bezoekers wordt verzocht een eigen stoel / kruk en kopje / mok mee te nemen.
Aanmelden is wel nodig: uiterlijk dinsdag 23 mei a.s. bij Ben Rouwhorst: b.rouwhorst1@chello.nl, of 0315-683748 of 06-47427179.